Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]


Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 514, legújabb: Vaszkó

Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket!Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol!Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. Az elmúlt heti gyűjtés eredményként 35 e Ft-ot tudtunk a Magyar Katolikus Karitász számára átadni, köszönjük a nagylelkű adakozást!
2. Holnaptól egy héten át tart az MKK adventi könyvvására, melynek utolsó napján, egy hét múlva itt a templomban is lehet vallásos könyveket vásárolni.
3. December 4-én, Advent 2. vasárnapján lesz a katekumenek felvétele, gitáros mise.
4. Adventi szentgyónási alkalmat biztosítunk december 12-én, hétfőn este 19 órától a szokásos havi szentségimádásunk alatt (több atyánál) itt a templomban.

(november 27.)


A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2016 november 25 péntek - 05:45 | Nyomtatóbarát változat