Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket! Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol! Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink1. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy az egyetemisták által készített – a jövő évi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust reklámozó – Betlehemünket beválasztották azon tárgyak közé, amelyeket a szentatya közelében, a Vatikánban kiállítanak! A kiállítás a Szent Péter tér tőszomszédságában lesz a karácsonyi időben!
2. Adventi Roráte-szentmiséket tartunk minden hétfőn és csütörtökön a Szent Imre Plébániatemplomban (Villányi út) reggel 6.00 órakor, valamint szerdánként a MSZT-ben 7.00 órakor.
3. A jövő vasárnap esti szentmisét Kelenffy Juditért ajánljuk fel, aki hosszú éveken át volt a Lelkészség és a szkólánk tagja, itt nyugszik az urnatemetőben.
4. Még mindig lehet jelentkezni a február 7-9 között Szatmárnémetiben tartandó KELET-re (első levél a lelkészség e-mail címére, majd a hozzájárulás befizetése), részletek a itt, a honlapon olvashatók.
(december 1.)

A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2019 november 29 péntek - 05:47 | Nyomtatóbarát változat