Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket!Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol!Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. Ma (vasárnap) van Szent József ünnepe, Isten éltesse József nevű testvéreinket!
2. Még lehet jelentkezni a Tihanyban tartandó nagyböjti lelkigyakorlatunkra, amely a március 31 és április 2-a közötti hétvégén lesz.
3. A húsvéti szentgyónás elvégzésére minden vasárnap a mise előtt egy órával az egyetemi lelkész rendelkezésre áll a templomban.
4. Ne felejtkezzünk el a pénteki napok böjti jellegéről!
5. A jövő vasárnapi (márc. 26.) szentmise keretében hitjelölt testvéreink elnyerik a keresztség, a bérmálás és az első szentáldozás kegyelmét! Imádkozzunk értük!

(március 19.)


A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2017 március 16 csütörtök - 06:18 | Nyomtatóbarát változat