Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket!Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol!Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. Május 17-én, csütörtökök Pünkösd-váró zenés áhítat és együttlét lesz a szomszédunkban lévő LÖK-ben (Lágymányosi Ökumenikus Központ), melyen fellép az MKK ének- és zenekara is. Ideje du. 15 órától este 21 óráig.
2. A Lelkészség legnagyobb közössége, az MKK a jövő tanévre közivezetővé választotta Marx Tamást, Isten áldását kérjük szolgálatához!
3. Végre lehet újra 1%-ot felajánlani a Budapesti Egyetemi Lelkészség Alapítványa számára, kérjük, minél többen éljetek vele!
4. Közösségi termünk ünnepélyes felavatása – bíborosi mise keretében – május 24-én, csütörtökön 19 órakor lesz itt a templomban, majd pedig utána az új épületszárnyban.
5. Megjelent a tanév utolsó EGYETEMES újságja, vigyetek belőle (másoknak is)!
(május 13.)


A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2018 május 10 csütörtök - 09:48 | Nyomtatóbarát változat