Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]


Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket! Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol! Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. Ma kezdődik a Keresztények egységének imahete, aminek a keretében jan. 22-én, szerdán este 19.00 órakor a szomszédos LÖK kápolnájában közös imádságra hívunk, a rendezők a református testvéreink lesznek.
2. Másnap, jan. 23-án a játszós Közi keretében ökumenikus játékot hirdettünk, amire jönnek evangélikus és református egyetemisták is. Kezdete 19.00 óra.
3. Szombaton, jan. 25-én délelőtt 11.00 órakor lesz Polcz Csongor keresztelője itt a templomban.
(január 19.)

A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2020 január 19 vasárnap - 05:11 | Nyomtatóbarát változat