Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]


Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 514, legújabb: Vaszkó

Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket!Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol!Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. A mai templomi gyűjtésünket Varga János missziós atya céljaira adjuk.
2. Az októberi szentségimádást holnap, hétfőn tartjuk a templomban 19 órától, majd az oktatók napja keretében Németh Balázs református lelkész beszél a reformáció 500. évfordulója alkalmából az ökumenizmusról. A találkozás minden érdeklődő előtt nyitott.
3. A félévi lelkigyakorlatunkat Petőfiszálláson tartjuk nov. 11. péntektől 13. vasárnap ebéd utánig, jelentkezni lehet a Lelkészségen (vagy e-mailben).

(okt. 9.)


A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2016 október 06 csütörtök - 06:00 | Nyomtatóbarát változat