Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]


Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 514, legújabb: Vaszkó

Isten hozott!


Ha egyetemista, főiskolás vagy, akkor hozzánk tartozol. Ugyanígy az egyetemi oktatók is, akiket tisztelettel köszöntünk! De tágabb körünkben üdvözöljük mindazokat, akik szimpatizálnak velünk, adakozóinkat, jótevőinket, a volt egyetemistákat, a volt kollégistákat, s mindazokat, akik erre az oldalra "tévednek". Honlapunk segíteni kívánja az élő kapcsolattartást: gyere el szentmiséinkre, hittanjainkra, közös alkalmainkra és megismersz minket!Reméljük, nyitott és befogadó közösségünk Neked is otthont jelent arra az időre, amíg a fővárosban tanulsz, dolgozol!Életedet, törekvéseidet, keresésedet, hitedet és reménységedet a jó Isten oltalmába és gondviselő szeretetébe ajánljuk!

Hirdetéseink


1. Január 6-án, pénteken, Vízkereszt kötelező ünnepén 18 órakor tartjuk az egyetemisták miséjét itt a Magyar Szentek templomában.
2. Az idei KELET (Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek Találkozója) Szombathelyen lesz február 3-5- e között, minél előbb jelentkezz rá a kelet2017@gmail.com címen! Január 6-ig csupán 3 e Ft a hozzájárulás.

(január 1.)


A hozzászólás kikapcsolva
Beküldte admin on 2016 január 30 szombat - 06:00 | Nyomtatóbarát változat